EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Baby Jogger City Tour

Tuotenumero:012197-
339,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kompaktit ja elegantit matkarattaat jotka ovat varsinainen matkailijan unelma! Baby Jogger City Tour rattaat ovat erittäin näppärät taittaa kokoon, ja pienen kokonsa ansiosta ne kulkevat jopa lentokoneen käsimatkatavaroissa (tarkista lentoyhtiökohtaiset rajoitukset). Mukana tulee oma kuljetusreppu rattaille, ja koska ne painavat vain vaivaiset 6,5 kg, on niitä mukava kantaa selässä.

Huolimatta keveydestään, on City Tour varsin kestävä malli, sillä se kantaa jopa 23kg kyydissään (lapsen enimmäispaino 15kg, tavarakori 7 kg ja säilytystasku 1 kg). Etupyörät kääntyvät ketterästi kun kuljetaan ahtaissa tiloissa, mutta ne voi myös lukita kulkemaan suoraan. Lisävarusteena Baby Jogger City Tour rattaisiin voi ostaa sadesuojan, turvakaaren sekä mukitelineen.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Selkänojan ominaisuudet:Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Kuljetuslaukku,Tavarakori
Tuotteen mitat:Kasattuna 56x45x25 cm
Tuotteen paino:6,5 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Ei

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.