EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Baby Jogger City Tour LUX, Iris

Tuotenumero:01220473-1801
449,00
Osamaksu 16,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Jogger on luonut suositun City Tour - ratasmallin pohjalta uuden City Tour LUX - version. City Tour LUX tarjoaa monta käytännöllista ja kaivattua ominaisuutta pienessä paketissa tehden siitä aivan lyömättömän vaihtoehdon pienten rattaiden kategoriassa. Baby Jogger City Tour LUX on pieni, ketterä ja monipuolinen!

City Tour LUX on varustettu hyvin tilavalla sekä miellyttävästi pehmustetulla istuinosalla, jonka selkänoja menee täyteen makuuasentoon. Jalkatuen saa säädettyä erikseen tukemaan pienen lapsen jalkoja hänen nukkuessa rattaissa. Istuinosa on lisäksi käännettävissä, joten voit valita istuuko lapsi kasvot työntäjään päin vai poispäin. Kevyt runko, jousitus sekä kääntyvät etupyörät viimeistelevät ajo-ominaisuudet. City Tour LUX tarjoaa ihanaa liikkumavaputta!

Erona tavalliseen City Touriin verrattuna, sopii City Tour LUX käytettäväksi myös vastasyntyneelle. Vaunuun on saatavilla lisävarusteena kokoontaittuva vaunukoppa, jonka herkullisin ominaisuus on, että koppaa ei tarvitse irrottaa kun vaunun taittaa kokoon, vaan runko ja koppa taittuvat näppärästi kokoon yhdessä! Tämä tekee vauvan kanssa matkustamisesta entistä helpompaa.

Rattaan mukana tulee kuljetuslaukku, jotta rattaat voi kokoontaitetuna kantaa esimerkiksi selässä.

Lisävarusteena rattaaseen on saatavilla turvaistuinadapterit, joiden avulla runkoon voi kiinnittää Maxi-Cosi, Graco tai Britax - merkkisen turvakaukalon. Saatavilla on myös turvakaari, jossa integroitu mukiteline.

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Vaunujen makuuosan mitat:Istuimen pituus 88cm
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Graco,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 66x53,5x26cm
Tuotteen paino:8,8 kg
Tuotteen painoraja:18 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.