EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Baby Jogger City Mini ZIP, Steel/Grey

Tuotenumero:012244-1613
419,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

City Mini ZIP on Baby Joggerin täysikokoinen mutta kevyt ja kätevä matkaratasmalli joka takaa Baby Joggerin tutun tyylin. Kevytrakenteinen City Mini ZIP on erittäin käytännöllinen ratasmalli urbaaniin liikkumiseen sillä sen saa kasattua poikkeuksellisen pieneen tilaan Baby Joggerin tutulla yhdenkäden kasausmekanismilla.

Kätevän kokonsa lisäksi City Mini ZIP sisältää Baby Joggerin taatun laadun ja kaikki tärkeät ominaisuudet. Istuimen tilava kuomu sisältää UV 50+ suojan ja sen selkänoja on säädettävissä lähes makuasentoon asti. Rattaan tilava istuinosa tarjoaa lapselle mukavat ja turvalliset oltavat josta seurata maailman menoa.

City Mini ZIP on loistelias vaihtoehto menevän perheen käyttöön!

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Ei
Pyörien lukumäärä:4
Pyörän halkaisija:14/20 cm
Selkänojan ominaisuudet:Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Kuomu,Mukiteline,Tavarakori,Tuulisuoja,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 75 x 32 x 26cm
Tuotteen paino:7,3 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.