EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Baby Jogger City Mini GT 2, Jet

Tuotenumero:0123274-1901
559,00
Osamaksu 19,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Jogger City Mini GT 2 on uusi versio suositusta City Mini GT -rattaasta. Uusia ominaisuuksia ovat mm. sisäänrakennettu jalkatuki, puhkeamattomat kumipyörät, mattamusta runko sekä uudistetut kankaat.

Edeltäjänsä tapaan on Baby Jogger City Mini GT 2 erittäin helppokäyttöinen ja kevyt käsitellä. Tilavan istuinosan selkänojan saa käännettyä täyteen makuuasentoon, ja uusi integroitu jalkatuki pidentää istuinosan makuuasentoa entisestään. Kuomun korkeutta voi säätää lapsen kasvaessa, joten tässä rattaassa riittää tilaa isommallekin lapselle.

Työntäjälle City Mini GT 2 tarjoaa myös lukuisia miellyttäviä ominaisuuksia, kuten säädettävän työntöaisan, tilavan tavarakorin sekä magneeteilla varustetut kaksi kurkistusikkunaa. Baby Joggerin tavaramerkki eli yhdenkäden helppo kasausmekanismi löytyy tässäkin mallissa, ja lisäksi City Mini GT 2 pysyy myös pystyssä kasattuna, jolloin kangasosat eivät likaannu. Runkoon on mahdollista kiinnittää myös vaunukoppa vastasyntyneelle, tai adaptereiden avulla turvakaukalo (koppa sekä merkkikohtaiset turvaistuinadapterit myydään erikseen).

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Käännettävä istuinosa:Ei
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento,Portaaton säätö
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen painoraja:22kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.