EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Baby Jogger City Mini 2

Tuotenumero:0123260-
399,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Jogger City Mini 2 pohjautuu maailmalla supersuosittuun City Mini-rattaaseen. Uudessa City Mini 2-mallissa on rattaan muotoilua ja ulkoasua uudeistettu, ja lisäksi siinä on kauan kaivattu jalkatuki, jonka voi nostaa ylös jotta lapselle olisi entistä pidempi makuutila. Istuinosan selkänoja kääntyy portaattomasti alas lähes täyteen makuuasentoon.

Pitkälle ulottuvan kuomun korkeutta voi säätää, jotta lapselle jää enemmän tilaa kun hän kasvaa. Kuomussa on UV50-suoja, ja siinä on magneeteilla avattavat kurkistusikkunat, jotta työntäjän on helppo seurailla lapsen touhuja. Tilava istuinosa on varustettu 5-pistevaljailla.

Baby Jogger City Mini 2 sopii niin maalle kuin kaupunkiin, ja se kulkee ketterästi kääntyvän etupyörän ansiosta. Etupyörän voi myös tarvittaessa lukita kulkemaan suoraan epätasaisessa maastossa. Lisävarusteena tähän malliin on ostettavissa vaununkoppa, jolloin City Mini 2-rattaita voi käyttää jo vastasyntyneelle.

Muita lisävarusteita joita Baby Jogger City Mini 2 malliin saa ovat: sadesuoja, hyttysverkko, turvakaari, leikkipöytä sekä merkkikohtaiset turvaistuinadapterit.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Käännettävä istuinosa:Ei
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento,Portaaton säätö
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen painoraja:22kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.