EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lämpöpussi Voksi Lämpöpussi City, Black

Tuotenumero:01813170-12202
269,00
Osamaksu 11,00 € / kk

Tuotekuvaus

Norjalainen Voksi valmistaa maailman parhaimpia lämpöpusseja lapsille. Voksi City on moderni untuvamakuupussi joka trendikkään ulkonäön lisäksi tarjoaa käytännöllisiä ominaisuuksia vaativaankin makuun. Lämpöpussin täytteenä on huippuluokan untuvaseos: 80% ankan untuvaa, 20% ankan höyhentä.

Lukuisat pienet, mutta tärkeät yksityiskohdat, kuten heijastimet, huomaamaton avaintasku ja tuulelta suojatut vetoketjut lisäävät Voksi Cityn käyttömukavuutta. Pitkän käyttöiän omaava lämpöpussi kasvaa lapsen mukana, ja vetoketjujen ansiosta sen voi avata kokonaan ja käyttää esimerkiksi leikkialustana tai peittona lapselle. Untuvapussissa on luonnollisesti aukot rattaiden 5-pistevaljaita varten.

Voksi City sopii lapselle joka on iältään 0-2 vuotta ilman jatkokappaletta, ja jatkokappaleen kanssa se sopii jopa 5-vuotiaaksi saakka käytettäväksi. Jatkokappale sisältyy.

Pituus sisältä/ulkopuolelta 90/100 cm, jatkokappaleen kanssa 115/125 cm.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Voksi
Ikäsuositus:0-6 vuotta
Materiaali:Täyte 80% untuva,20% höyhen
Tuotteen alkuperämaa:Norja
Tuotteen mitat:Pit. 100/125 cm
Täytteen materiaali:Untuva

Videot