EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lämpöpussi Voksi Dream, Plum/Pink

Tuotenumero:01813230-15204
249,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Voksi Dream on talvimuodista inspiraation saanut ylellinen untuvapussi lapselle. Pussin kirkkaat värit ja viimeistellyt yksityiskohdat tekevät siitä ainutlaatuisen lämpöpussin vaunuihin ja rattaisiin - tehty Pohjolan oloihin. Lämpöpussin täytekanavat on ommeltu siten että untuvatäyte pysyy aina paikallaan.

Lämpöpussi on kaksiosainen; yläosa ja pidennysosa. Yläosa voidaan käyttää 0-2 v ikäiselle lapselle, pidennysosan kanssa pussi toimii 2-4 v ikäiselle. Lämpöpussissa on monia yksityiskohtia, kuten tasku tutille tai kännykälle, ja päänympäryksessä on kiristysnauha jotta sen voi muotoilla hupuksi lapsen pään ympärille. Lisäksi Voksi Dream toimii pehmoisena leikkialustana kun sen kaikki vetoketjut avaa kokonaan.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Voksi
Ikäsuositus:0-4 v.
Tuotteen mitat:Leveys 47 cm,Pituus 100/125 cm
Täytteen materiaali:Untuva