EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lampaantalja Valkoinen 80-85 pitkä

Tuotenumero:099910-
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Aito lampaantalja on miellyttävä alusta pienokaiselle. Se lämmittää talvella ja lapsi voi vaikka nukkua taljalla, koska se luonnonmateriaalina on hengittävä. Taljassa on käsittely, jonka ansiosta se kestää vesipesun. Käsittely myös poistaa taljasta lian ja eläinpölyn, jotka saattaisivat aiheuttaa allergiaa. 100% luonnontuote, koot ja värit saattavat hieman vaihdella. Lampaantalja on 100% kromivapaa, ja tulee Uudesta-Seelannista.

Saatavuus: 8

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu
Pesuohjeet:Hand wash only
Tuotteen mitat:Pituus n. 80-100 cm
Täytteen materiaali:Villa