EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Breezy istuinpehmuste, Misty Grey

Tuotenumero:016534-2011
79,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo Breezy istuinpehmuste auttaa lastasi pysymään viileänä: istuinpehmuste on tehty pehmeästä verkkokankaasta sekä rei’itetystä materiaalista, missä on Cooldry® -ominaisuuksia. Tämä optimoi kosteuden- ja lämpötilansäätelyn. Täydellinen kesäksi!

Ominaisuudet:

• Soveltuu kaikkiin Bugaboon rattaisiin

• Kaksipuoleinen

• Todella hengittävä

• Kierrättää ilmaa tehokkaasti

• Imukykyinen ja kuivuu nopeasti

• Tehty pehmeästä verkkokankaasta Cooldry® -ominaisuuksilla

• Valitse kesäsävy rattaisiisi

• Pitää ratasistuimen kankaat siistinä ja hyvässä kunnossa

Istuinpehmusteen erityinen kangas kierrättää ilmaa tehokkaasti, jolloin lapsellesi ei tule liian kuuma. Breezy istuinpehmuste on myös käännettävä – voit kokeilla kumpi puoli sopii lapsellesi paremmin.

Bugaboo ratasistuimen omat kankaat pysyvät hyvässä kunnossa, kun suojana on istuinpehmuste. Valitse kauniista värisävyistä ja luo uusi kesäilme Bugaboo-rattaisiisi.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo