EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Shiny Lämpöpussi, Wine Red Melagne

Tuotenumero:02580581-1703
99,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Shiny on lämmin ja mukava lämpöpussi. Se on kevyt ja tehty vedenkestävästä materiaalista. Lämpöpussin yläosan voi irrottaa kokonaan jolloin se sopii myös istuinpehmusteeksi, ja sitä voi käyttää rattaan pistevaljaiden kanssa. Lämpöpussin voi pestä pesukoneessa 30 °C.

Shiny lämpöpussista löytyy useita värivaihtoehtoja. Sen universaali muotoilu sopii useimpien vaunu- ja ratasmallien kanssa.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Täytteen materiaali:Keinokuitu