EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Aero Istuinpehmuste, Kirkas Kuvio

Tuotenumero:152344-1802
23,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

BabyMatex istuinpehmuste on osa AeroLine-tuotesarjaa. Tämä hengittävä istuinpehmuste sopii niin turvaistuimeen kuin rattaisiinkin, ja sitä voidaan käyttää 3- tai 5-pistevaljaiden kanssa. Värikkäät kuosit tuovat pirteyttä yksivärisiin rattaisiin.

BabyMatex AeroLine Paddix istuinpehmuste suojaa rattaan istuinkankaita lialta ja kulutukselta, jonka lisäksi se on kesäkuumalla miellyttävä hengittävyytensä ansiosta. Istuintyyny on myös nopea ja helppo irrottaa pesuun. Paksuus 8mm.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex
Täytteen materiaali:Keinokuitu