EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Zapp Lux Vaunukoppa, Grey on Grey

Tuotenumero:0241505-176230
239,00 €119,50
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 119,50 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Sulavalinjainen ja todella kevyt vaunukoppa Zapp Flex ja Flex Plus - rattaisiin. Vaunukopan avulla voit käyttää Quinny Zapp Flex - rattaita jo vastasyntyneelle. Kopan hengittävä rakenne tekee siitä ultrakevyen, painoa sillä on vain 3 kg. Lux Carrycot - kopan saat helposti irrotettua kantoon yhdellä kädellä. Se on pehmeä sisältä, mutta kestävä ulkoa.

Lux - vaunukopan kantokahva toimii myös turvakaarena Flex sekä Flex Plus - rattaissa.

Huomaa että vaunukoppa ei sisällä kuomua, vaan koppaan käy samam kuomu joka tulee Flex (Plus) rattaan mukana.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Quinny
Ikäsuositus:0-6 kk

Videot