EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Oria Vaunukoppa, Frequency Black

Tuotenumero:0241507-197391
229,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Vain 1 varastossa

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Oria on tilava vaunukoppa, joka sopii kaikkiin Maxi-Cosi-merkkisiin rattaisiin. Tämä vaunukoppa on varustettu ergonomisella patjalla, joka tarjoaa miellyttävät oltavat pienelle vauvalle. Koppa on nopea ja helppo kiinnittää vaunujen runkoon, lsiäksi kopan saa taitettua kokoon silloin kun sitä ei käytetä.

Oria-koppa on varustettu korkealla kuomulla joka suojaa lasta hyvin. Jalkapeite kiinnittyy vetoketjulla, joten se istuu aina napakasti vaunukopan päälle. Sadesuoja sekä hyttysverkko sisältyvät, ja Oria-vaunukopan laadukas viimeistely on tunnusomaista Maxi-Cosin tuotteille!

- Yhteensopiva Maxi-Cosi Leona matkarattaan kanssa

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Ikäsuositus:0-6 kk
Tuotteen paino:4 kg
Tuotteen painoraja:9 kg

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.