EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Jade Turva Koppa, Nomad Red

Tuotenumero:0241510-195861
319,00 €159,50
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 159,50 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Jade on ensimmäinen R129-hyväksytty vaununkoppa, jossa vauva voi matkustaa myös autossa. Jade on erittäin helppo asentaa auton takaistuimelle Maxi-Cosi 3WayFix-jalustan avulla (myydään erikseen), joka tarjoaa turvallisen ISOFIX-kiinnityksen sekä erittäin kätevän Slide & Go -asennuksen. Tämä turvakoppa tarjoaa erinomaista matkustusmukavuutta autossa nukkvalle vauvalle pitkän matkan matkan aikana. Ja auton ulkopuolella Jade muuntuu erittäin tyylikkääksi vaunuksi muutamassa sekunnissa minkä tahansa Maxi-Cosi-vaunurungon kanssa.

Turvaistuimet ovat automatkoille, kantokopat nukkumiseen - näin ajateltiin ennen. Vastasyntyneiden täytyy nukkua mahdollisimman paljon parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi Maxi-Cosi kehitti ensimmäisen R129-hyväksytyn turvavuoteen: Jade. Täysin tasaisen makuutilan ansiosta vauvat voivat samanaikaisesti sekä matkustaa että nukkua pidempiä aikoja terveellisellä ja turvallisella tavalla.

Helppo käyttää:

- ISOFIX-asennus tarjoaa turvallisen ja helpon asennustavan autoon

- Kiinnittyy helpon liukutekniikan avulla 3WayFix jalustaan (lisävaruste)

- Napsahtaa näppärästi ja nopeasti kiinni Maxi-Cosin vaunurunkoihin

- Uudet irrotuspainikkeet ovat helppokäyttöiset

Mukava:

- Pehmeä ja suojaava vauvaosa tarjoaa turvallisen makuuasennon vauvalle

- Suuri kuomu tarjoaa hyvän aurinkosuojan

- Pehmeä patja

- Valjaat voidaan siirtää sivuun silloin kun koppa ei ole autossa käytössä

Turvallinen:

- Jade on hyväksytty viimeisimmän turvastandradin (R129) mukaan, tarjoten parhaan mahdollisen suojan vauvan päälle ja niskalle

- Jade on suunniteltu turvalliseksi erityisten iskua vaimentavien materiaalien ansiosta

- Vauva kiinnitetään turvallisesti ja mukavasti 3-pistevaljailla

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Lapsen pituus:40-70cm

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.