EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Graco Koppa LUX, Black Grey

Tuotenumero:002546-1801
199,00 €59,70
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 139,30 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Tukevassa vaunukopassa on säädettävä kantokahva, sekä irrotettavat kankaat. Kopassa on paksu patja sekä SnugWrap - makuupussi. SnugWrapin voi kääräistä lapsen ympärille mukavasti.

Soveltuu käytettäväksi ilman ratasosaa esim. päiväunipaikkana, parvekekoppana jne.

Sisämitat: 30x77,4 cm.

Valitettavasti ratasosaa tai runkoa ei ole enää valikoimassamme saatavilla.

(Vaunukoppa Graco Evo XT NEW - rattaisiin ClickConnect - kiinnityksellä. Huomaa että tämä vaunukoppa soveltuu vain markkinoilta löytyviin Graco rattaisiin joissa ClickConnect kiinnitys Evo XT Nex sekä Evo Avant).

Saatavuus: 6

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco
Ikäsuositus:0-6 kk
Tuotteen mitat:75x48x65cm
Tuotteen paino:4,75 kg
Tuotteen painoraja:9kg