EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga NXT Koppa

Tuotenumero:001303-
Alkaen300,00
Osamaksu 12,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Ruotsalaista käsityötä oleva Emmaljunga NXT vaunukoppa sopii seuraaviin Emmaljunga NXT-sarjan vaunurunkoihin: NXT60, NXT90 sekä NXT Twin. Emmaljunga NXT vaunukoppa tarjoaa ylelliset oltavat vastasyntyneelle, ja koppa on helppo kiinnittää runkoon. Vaunukopan ulkokankaat ovat tuulelta ja sateelta hyvin suojaavaa kangasta, joka on 50%:sti kierrätysmateriaalia!

Tässä vaunukopassa on irrotettavat, luomupuuvillaiset sisäkankaat sekä miellyttävä patja. Lisäksi kuomun takaosassa on hyttysverkolla varustettu tuuletusaukko, joka parantaa ilmanvaihtoa kesäkuumalla. Kopan pohjassa on myös pieni selkänoja jonka voi nostaa ylös kun lapsi alkaa harjoittelemaan istumista. Keinonahkaiset yksityiskohdat viimeistelevät NXT vaunukopan tyylikkään ulkoasun.

Kopan paino: 4,5kg

Sisämitat: 76x34x21cm

Ulkomitat: 81x38x34cm

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen painoraja:9kg

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.