EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga NXT Koppa 3.0 MY23 - Sporty Sunset

Tuotenumero:001304-2313
330,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Pre Order

Tuotekuvaus

Tuttua Emmaljunga laatua uusilla sporttisilla väreillä – Emmaljunga MY23 mallisto nyt täällä!

Emmaljunga NXT -koppa 3.0 on korkealaatuinen, pohjoisiin oloihin luotu vaunukoppa, joka kestää ikää ja käyttöä. NXT-vaunuihin sopiva vaunukoppa tarjoaa ylelliset oltavat vastasyntyneellesi. NXT 3.0 -tuoteperheen ideana on, että kaikkia 3.0 osia voi sekoittaa keskenään. Tämä lisää rattaiden käyttöikää ja saat aina juuri teidän perheellenne sopivat rattaat – tilanteessa kuin tilanteessa. Esimerkiksi, lapsiluvun kasvaessa voit ostaa Twin-rungon, mutta käyttää tätä samaa vaunukoppaa.

Emmaljungan vaunukopassa on monta turvallisuutta lisäävää ja vanhempien arkea helpottavaa yksityiskohtaa. Vaunukopassa on korkea maavara, jolloin pohja ei kastu, kun lasket sen hetkeksi maahan. Turvalukitus pitää huolen, että koppa pysyy tukevasti rungossa kiinni. Vaunukopan jalkopäätyyn on sijoitettu pieni tasku, jonne voi helposti jemmata vaikka pankkikortin tai ylimääräisiä tutteja. Luomupuuvillaiset sisäkankaat saat irrotettua, jolloin ne on helppo laittaa pesuun. Kaunis tikkaus sisäpuolella lisää ylellisyyttä. Vaunukopan ulkokankaat suojaavat lastasi tuulelta ja sateelta erinomaisesti.

Vaunukopan ominaisuudet:

• Sopii NXT90, NXT60, ja NXT-Twin-runkoihin NXT 3.0-mallistossa

• Tilava sisältä

• Pehmeä patja

• Pohja tehty uudesta ympäristöystävällisemmästä materiaalista

• Uudistettu verkkokankainen kurkistus/tuuletusikkuna kuomun takaosassa – nyt saat vauvan nukkuessa ikkunan läpän kiinnitettyä ylös hiljaisemmin kätevällä nepparilla

• Kantokahva kuomussa

• Pikkutasku jalkopäädyssä – jemmaa tärkeät pikkutavarat talteen

• Korkea maavara estää pohjaa kastumasta, kun lasket kopan maahan

• Helppo kiinnittää runkoon 3.0 EasyFix-kiinnikkeillä

• Turvalukitus

• Tyylikkään mustat keinonahkaiset yksityiskohdat

• Vuorikangas 100% luomupuuvillaa ja kauniisti tikattua

• Vuorikangas on pesukoneen kestävä

• Paksut kankaat sekä napakat tikkaukset suojaavat tuulelta ja tuiskeelta

• Kankaat on helppo pitää puhtaana

• Soveltuu vastasyntyneestä noin 6kk asti

• Painoraja: 9 kg

• Vaunukopan mitat (sisältä): 76 (P) x 34 (L) x 21 (K) cm

• Mitat (ulkopuoli): 81 (P) x 38 (L) x 34 (K) cm

• Vaunukoppa painaa 4,6 kg

Emmaljungat ovat luotu pohjoisiin oloihin: kankaat ja niiden tikkaukset kestävät monimuotoiset säätilamme, rattaat rullaavat maastossa kuin maastossa ja rattaat ovat rakennettu niin, että niitä pystytään huoltamaan. Emmaljunga on suunnitellut lastenrattaita jo vuodesta 1925 ja tämä melkein vuosisadan kokemus tuntuu ja näkyy NXT-rattaissa. Emmaljungat valmistetaan edelleenkin Ruotsissa, suurilta osin käsityönä. Tämä takaa lastenrattaiden erittäin korkean laadun. Kaikki materiaalit myös testataan jatkuvasti eurooppalaisen REACH-kemikaaliasetuksen mukaan, mikä varmistaa sinun ja lapsesi turvallisuuden.

Luksusta rattaisiin lisää se, että kestävä kehitys ja vihreä tuotanto on tärkeää Emmaljungalle. Osaan rattaiden kankaista on käytetty luomupuuvillaa sekä uusimpana lisäyksenä kankaiden värjäysprosessia on muutettu niin, että se säästää 80% enemmän vettä ja siten vähentäen merkittävästi hiilidioksidipäästöjä ja energian kulutusta. Tämän kaiken lisäksi Emmaljunga-tehtaan sähköenergia on peräisin uusiutuvasta vesivoimasta, tehtaalla on standardin ISO14001 mukainen ympäristösertifikaatti, sekä oma vedenpuhdistusjärjestelmä, jossa vesi kierrätetään kokonaan uudelleen.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.