EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Cozy Vaunukoppa, Harmaa melange

Tuotenumero:098165-05
149,00 €89,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 60,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Cozy -vaunukoppa on yhteensopiva Emma Cozy -ratasrungon kanssa. Kopassa on irrotettava sisäverhoilu, lipallinen kuomu sekä kuomussa on avattava ilmastointiluukku.

Kantokopan päällä oleva jalkapeite kiinnittyy vetoketjun avulla, joten se pysyy aina napakasti ja siististi paikallaan. Tämä tukeva, mutta kevyt vaununkoppa on myös helppo napsauttaa kiinni vaunun runkoon. Vaunukopan sisäverhoilu on helposti irrotettavissa pesua varten. Kuomun takana on vetoketjullinen säilytystasku pienille tarvikkeille.

Soveltuu vauvalle joka on iältään noin 0-6 kk (0-9 kg). Vaunukopan sisämitat noin: 30x75 cm.

Verkkokauppa saatavuus: 10

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:0-6kk

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.