EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Gazelle S Vaunukoppa, Soho Grey

Tuotenumero:015635-20205
259,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Gazelle S -lastenrattaiden vaunukoppa on ihana matkustuspaikka pikkuisellesi ensikuukausien ajaksi. Vaunukopassa on pehmoinen patja ja suojaava aurinkokuomu. Aurinkokuomussa on kätevä kurkistus/tuuletusikkuna, mikä on varustettu verkkokankaalla, josta pääset kurkkimaan pikkuisesi unia tai tuulettamaan koppaa kesäkuumilla.

Gazelle-vaunukopan ominaisuudet:

• Pehmeä patja & sisävuori

• Suojaava aurinkokuomu kurkitusikkunalla

• Aurinkokuomu UPF50+ suojalla

• Kantokahva kuomussa

• Vaunukopan painoraja: 9 kg

• Suositeltu käyttöikä: 0-6 kk

Voit muokata Gazelle S-vaunuja perheesi tarpeiden mukaan. Hanki erillinen uusi rataistuin tai vaunukoppa, jos perheesi kasvaa. Kahden vaunukopan avulla saat muokattua Gazellesta kaksosrattaat.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex

Videot

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.