EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Donkey3 Carrycot Fabric, Black

Tuotenumero:0161281-1902
130,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo Donkey3-rattaisiin tuleva laajennusosa, jota tarvitset muuttaaksesi Donkey3-rattaasi Twin-rattaiksi. Tämä vaunukopan lisäkangas sekä Duo-laajennusosan avulla saat muunnettua Bugaboo-rattaasi kaksosrattaiksi.

Vaunukopan kangas on saatavilla uutuus Mineral-väreissä Taupe ja Washed black.

Tarvitset tämän lisäosan sekä Donkey3 Duo -laajennusosan halutessasi tehdä Donkey3:sta Twin-rattaat.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo
Pesuohjeet:Machine washable