EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Bee 6 Koppa, Black

Tuotenumero:016117-1902
250,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Vastasyntyneen koppa Bugaboo Bee 6-rattaisiisi on lämmin ja mukava lepopaikka pikkuisellesi, kun kävelette kaupungin katuja yhdessä. Koppa on vuorattu ihanan pehmeillä materiaaleilla, taaten mukavuuden ensimmäisen 6 kuukauden ajan.

Kantokoppa sopii Bugaboo 6-rattaisiisi, vastasyntyneestä noin puolivuotiaaksi, lisäten rattaiden käyttöaikaa. Tämä koppa käyttää samaa XL-kuomua kuin ratasistuimessa, missä on 2 erillistä tuuletus- ja kurkistusikkunaa, joista voit näppärästi tarkistella ja katsella vauvaasi. Nämä ikkunat sekä erityinen tuuletuspaneeli kopan jalkapäädyssä, luovat tarvittavaa ilmanvaihtoa.

Ominaisuudet:

• Lisävaruste Bee 6-rattaisiin

• Pehmeä ja mukava pesä vauvallesi

• Ikäsuositus: 0-6 kk

• Lisäilmanvaihtoa jalkapäädyn tuuletuspaneelin kautta

• Muistipainikkeet helppoon vaunukopan nostoon ja irrottamiseen

Valitse eri väreistä omiin Bugaboo Bee 6 -rattaisiisi sopiva koppa.

Soveltuu yhteen:

• Bugaboo Bee (2010 malli)

• Bugaboo Bee 3

• Bugaboo Bee 5

• Bugaboo Bee 6

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo