EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Strider M Vaunukoppa, Black Shadow

Tuotenumero:025802553-20004
196,00 €160,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 36,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Kätevä ja mukava Strider M vaunukoppa on täydellinen pesä vauvallesi, jossa vauvasi pääsee makaamaan täydessä makuuasennossa. Pehmeä sisus ja patjan päällinen luovat pehmoisen ja suojaisan ympäristön vauvasi ensikuukausiksi. Isossa ja pidennettävässä aurinkokuomussa on UPF 50+ aurinkosuoja sekä tuuletusikkuna, jonka avulla saat ilmankiertoa vaunukoppaan vauvasi mukavuutta varten.

Voit käyttää vaunukoppaa Britax Strider M-rattaiden rungossa heti syntymästä 9 kg painorajaan saakka. Sisäänrakennettujen adaptereiden avulla voit nopeasti ja helposti kiinnittää vaunukopan runkoon kiinni.

Sisämitat: 34,5 (L) x 75 (P) cm

Paino: 3 kg

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax