EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Smile 3 Vaunukoppa

Tuotenumero:02580263-
Alkaen180,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Käytä Britax 3 -vaunujasi jo vastasyntyneelle tämän ihanan vaunukopan avulla. Smile 3-vaunukoppa on pehmeä ja turvallinen pesä lapsesi ensimmäisiksi kuukausiksi. Ympäröivät pehmusteet, patja, jalkapeite, ja erittäin suuri kuomu suojaavat pikkuistasi. Mukana tulevat pehmeä patja ja kangasosat voidaan irrottaa ja pestä. Isossa kuomussa on UPF 50+ suojaamassa auringolta ja tuuletusaukko / kurkistusikkuna, mistä voit kurkkia lapsesi menoa ja tuoda koppaan raikasta ilmaa.

Vaunukoppa on myös kevyt ja kompakti: taitettuna se on todella litteä ja siksi se on helppo kuljettaa mukana. Voit irrottaa kopan todella kätevästi vaikka vain yhdellä kädellä: paina muistipainikkeet alas (ensin yksi, sitten toinen) ja nosta sitten vaunukoppa ylös. Koppa kiinnittyy yhtä helposti Smile 3 -runkoon kiinni. Turvallisuutta on lisäämässä kätevät indikaattorit, jotka näyttävät, kun vaunukoppa on kiinnitetty oikein.

Britax Smile on täydellinen sinulle, joka etsit helposti liikuteltavia lastenvaunuja ja -rattaita kaupunginkaduille. Näppärät ja kevyet vaunut rullaavat helposti erilaisissa maastoissa. Monikäyttöisyyttä lisää eri yhdistelmien määrä: voit kiinnittää vaunukopan, ratasistuimen, sekä Britaxin turvakaukalon – ilman erillisiä adaptereita.

Laajan lisävarustevalikoiman avulla voit rakentaa mieleisesi Smile -rataskokonaisuuden, joka sopii juuri teidän perheenne tarpeisiin.

Vaunukopan mitat:

• Sisämitat 20 x 73 x 33 cm (K x L x S)

• Ulkomitat 20 x 82 x 39,5 cm

• Kopan paino 3,5 kg

• Vauvan painoraja 9 kg

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Ikäsuositus:0kk+