EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Go Vaunukoppa, Mineral Purple

Tuotenumero:02580121-1605
249,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Go vaunukoppa tarjoaa mukavat olosuhteet vastasyntyneelle vauvalle. Kopassa on pehmustettu sisus ja hengittävä patja jotka voi irrottaa ja pestä pesukoneessa. Lasta suojaa loistelias jalkapeite. Kopan suuressa kuomussa on hyttysverkollisia tuuletusaukkoja ja UV- aurinkosuoja. Kopan reunat sisältävät paljon käteviä säilytystaskuja ja sen pohjassa on pienet jalat joiden ansiosta sen voi helposti laskea maahan.

Sopii kaikkiin Britax Go -ratasmalleihin sekä myös vanhempiin Britax malleihin.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Tuotteen mitat:Sisämitat 72 x 32 x 22cm
Tuotteen paino:3,9 kg
Tuotteen painoraja:9 kg:n kantokyky