EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Go BIG Pehmeä Kantok, Steel Grey

Tuotenumero:025802453-1603
179,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Kevyt ja tyylikäs kantokassi sopii käytettäväksi Britax Go BIG -ratasistuimen kanssa kun sen selkänojan tiputtaa täyteen makuasentoon. Kantokassi on pienokaiselle pehmeä ja mukava paikka levätä ja vaunukopan sijasta se sopii jopa vastasyntyneille. Kassi on varustettu kantohihnoilla joiden avulla kuljettaminen on helppoa paikasta toiseen. Vetoketjullinen peiteosa tuo joustavuutta ja suojaa lasta ympäristöltä.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax