EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Jogger Deluxe Pram koppa, Sand

Tuotenumero:012957-1615
289,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Deluxe Pram vaunukopan voi yhdistää kaikkiin Baby Joggerin yksöisrattaisiin sisältyvien adaptereiden avulla. Koppa soveltuu 0- 6kk ikäiselle lapselle.

Baby Joggerin Deluxe Pram vaunukoppa tarjoaa loisteliaat oltavat perheen vastasyntyneelle. Kauniisti ommeltu ylellinen sisus antaa pienokaisen levätä mukavissa oltavissa. Kesäkuukausina patja pysyy viileänä kopan pohjaan rakennetun ilmastoinnin ansiosta. Patjasuoja on irrotettavissa ja sen voi pestä pesukoneessa. Kopan suuri kuomu suojaa lapsesi kaikilta sääolosuhteilta sisältäen hyvän tuulensuojan ja UV 50+ aurinkosuojan.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Ikäsuositus:0 - 6 kk
Tuotteen mitat:Sisämitat 79 x 33 x 20cm
Tuotteen painoraja:11 kg:n kantokyky

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.