EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Jogger Compact Pram koppa, Black

Tuotenumero:012951-1604
189,00 €132,30
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 56,70 €
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Joggern Compact Pram on tyylikäs ja mukava vaunukoppa joka sopii vastasyntyneelle lapsellesi (0-6kk). Iso auringosta suojaava kuomu sekä UV suojan sisältävä jalkapeite suojaavat pienokaista kaikenlaiselta säältä. Kopan pehmeä sisus ja pestävä patjasuoja tekevät oltavat mukaviksi.

Compact Pram koppamalli soveltuu Baby Joggerin tuplarattaisiin ja City Mini Double malliin. Compact Pram kopat ovat helposti kiinnitettäviä ja niiden kätevät kantohihnat tekevät kopan kuljetuksesta erittäin helppoa. Compact Pram kopat ovat kaksosten vanhempien suuressa suosiossa!

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Ikäsuositus:0 - 6 kk
Tuotteen mitat:Sisämitat 72 x 26 x 16cm
Tuotteen painoraja:11 kg:n kantokyky

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.