EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nordic Cab Active Lastenkuljetuskärry

Tuotenumero:153011330-
599,00
Osamaksu 20,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Urheilukärry aktiiviselle perheelle! Nordic Cab Active on suunniteltu perheille, jotka haluavat liikkua monipuolisesti ulkona.

Näppärästi toimiva kuljetuskärry perheen eri tilanteisiin.

Se on 2-in-1 tuote: pyörän peräkärry sekä työnnettävä lastenvaunu. Erikseen ostettavien lisäosien avulla se muuntautuu myös hiihtoon, juoksuun ja vaellukseen sopivaksi, katso lisävarusteet sivun alaosasta.

Nordic Cab Active on suunniteltu 1-2 lapselle, ja selkänojan saa säädettyä lepoasentoon. Kärryssä on runsaat tilat lapsille, ja selkänojan korkeus on 48cm, sekä leveys 50 cm. Matkustusmukavuutta lisää pyörissä oleva säädettävä jousitus. Nordic Cab Active kestää yhteensä 45 kg kuormaa. Sen säädettävä työntöaisa tarjoaa eripituisille työntäjille hyvän työntömukavuuden silloin kun kärryä käytetään kävelyyn. Nordic Cab kiinnittää tuotteiden suunnittelussa myös paljon huomiota turvallisuuteen pimeällä, minkä ansiosta tässäkin kärryssä on paljon heijastavia yksityiskohtia sekä LED-valo.

Nordic Cab Active on hyväksytty standardien EN 15918: 2011+A1:2013 (pyörän peräkärryt) ja EN 1888 (lastenrattaat) mukaan.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nordic Cab
Tuotteen mitat:Avattuna: 81 x 93 x 96cm,Kasattuna:70 x 93 x 38cm
Tuotteen paino:15kg
Tuotteen painoraja:45 kg