EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Juoksurattaat Baby Jogger Summit X3

Tuotenumero:012341-
629,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Joggerin poikkeuksellisen suorituskykyiset Summit X3 - juoksurattaat liikkuvat vaivattomasti missä tahansa. Summit X3 - rattaan ensiluokkaiset varusteet, kuten ainutlaatuiset jarrulliset ja jouselliset pyörät ovat luotu kulkemaan mukavasti kaikkialla. Lähes vaakatasoon kallistettava selkänoja, pehmustettu istuin ja säädettävä moniasentoinen kuomu luovat lapselle mieluisat oltavat. Lisäksi rattaat sisältävät Baby Joggerin ensiluokkaisen Quick Fold -kasausmekanismin, joka tekee rattaan kasauksesta sekä kuljettamisesta erityisen helppoa. Etupyörän voi lukita helposti etäkäyttöisesti kulkemaan vain suoraan.

Baby Jogger Summit X3 - juoksurattaat soveltuvat myös vastasyntyneelle, sillä niihin voi kiinnittää Baby Jogger Deluxe - vaunukopan. Ratasistuimessa lapsi istuu mukavasti, sillä se on hyvin pehmustettu ja ilmastoitu. Luonnollisesti ratasistuin on varustettu 5-pistevaljailla. Istuimen alla on tilava tavarakori, ja myös istuimen takana löytyy säilytystasku pientarvikkeille.

Baby Jogger Summit X3 - rattaat ovat paras vaihtoehto lenkkeilyyn, sekä perheen metsäretkille. Kuitenkin rattaan tuttu Baby Jogger tyyli ja laatu soveltuvat myös loistavasti kaupunkimaisemiin.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Pyörien lukumäärä:3
Selkänojan ominaisuudet:Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Tavarakori
Tuotteen mitat:Kasattuna:87x66x38,5 cm
Tuotteen paino:12 kg
Tuotteen painoraja:34 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.