EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Juoksurattaat Baby Jogger Summit X3, Black/Grey

Tuotenumero:012341-1606
629,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Joggerin poikkeuksellisen suorituskykyiset Summit X3 - juoksurattaat liikkuvat vaivattomasti missä tahansa. Summit X3 - rattaan ensiluokkaiset varusteet, kuten ainutlaatuiset jarrulliset ja jouselliset pyörät ovat luotu kulkemaan mukavasti kaikkialla. Lähes vaakatasoon kallistettava selkänoja, pehmustettu istuin ja säädettävä moniasentoinen kuomu luovat lapselle mieluisat oltavat. Lisäksi rattaat sisältävät Baby Joggerin ensiluokkaisen Quick Fold -kasausmekanismin, joka tekee rattaan kasauksesta sekä kuljettamisesta erityisen helppoa. Etupyörän voi lukita helposti etäkäyttöisesti kulkemaan vain suoraan.

Baby Jogger Summit X3 - juoksurattaat soveltuvat myös vastasyntyneelle, sillä niihin voi kiinnittää Baby Jogger Deluxe - vaunukopan. Ratasistuimessa lapsi istuu mukavasti, sillä se on hyvin pehmustettu ja ilmastoitu. Luonnollisesti ratasistuin on varustettu 5-pistevaljailla. Istuimen alla on tilava tavarakori, ja myös istuimen takana löytyy säilytystasku pientarvikkeille.

Baby Jogger Summit X3 - rattaat ovat paras vaihtoehto lenkkeilyyn, sekä perheen metsäretkille. Kuitenkin rattaan tuttu Baby Jogger tyyli ja laatu soveltuvat myös loistavasti kaupunkimaisemiin.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Pyörien lukumäärä:3
Selkänojan ominaisuudet:Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Tavarakori
Tuotteen mitat:Kasattuna:87x66x38,5 cm
Tuotteen paino:12 kg
Tuotteen painoraja:34 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.