EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Hoitolaukku Nap to Go

Tuotenumero:024981648-
79,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Hoitolaukku ja pieni matkasänky yhdistettynä. Matkalla saattaa pikkuiselle tulla väsy, tähän matkasänkyyn on helppo ja turvallinen laittaa vauva nukkumaan päiväunille. Matkasänkyä voi käyttää myös alustana vaipan vaihtoon.

Sisältää: laukun ja matkasängyn

• Tilava hoitolaukku - 9 eri lokeroa

• Matkavuode on irrallinen osa

• Kaksi kätevää kahvaa, joilla voi kantaa laukkua

• Helppo käyttöinen

• max 9kg matkavuoteeseen

• Sopii käytettäväksi heti syntymästä asti

Laukun mitat: 46 x 28,5 x 20 cm

Matkasängyn mitat: 72 x 39 x 23

Paino 1,4kg

Saatavuus: 21

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st