EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lässig Little One Reppu L

Tuotenumero:061163-
119,95
Osamaksu 7,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Hanki lapsesi kanssa samanlaiset heijastavat reput! Lässig Vintage Little One&Me - sarjan sporttiset reput tulevat aikuisten tai lasten koossa. Kummassakin koossa repun heijastava pintamateriaali takaa hyvän näkyväisyyden pimeään vuodenaikaan.

L-koko eli aikuisten reppu pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset hyvältä hoitorepulta. Reppumallinen hoitolaukku on erityisen kätevä kantaa silloin kun mukana ei ole lastenvaunuja. Laukun mukana tulee vedenpitävä hoitoalusta, eristetty tuttipullotermos, kosteuspyyhepussi sekä vaunukoukut. Vintage Little One&Me repun runsaat säilytystilat sekä lukuisat taskut huolehtivat siitä, että tavarat pysyvät siistissä järjestyksessä ja aina käden ulottuvilla.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Tuotteen mitat:34x14x42cm
Tuotteen paino:0,9kg

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.