EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lässig Hobo Bag Hoitolaukku, Grey

Tuotenumero:061171-200
129,95
Osamaksu 7,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Lässig Casual Hobo Bag on trendikäs hoitolaukku, ja erittäin käytännöllinen kumppani. Laukku aukeaa päältä kahteen päälokeroon, lisäksi laukku voidaan avata myös sivusta, jolloin hoitolaukun sisältöön on helppo pääsy myös silloin kun kannat laukkua olalla. Hoitolaukun sisällä on paljon taskuja ja lokeroita joihin saat järjestettyä sekä vauvan että omat tarvikkeesi käytännöllisesti ja siististi. Lässig Casual Hobo Bag-laukussa on myös paikka älypuhelimelle, sekä koukku avaimia varten. Tätä hoitolaukkua käytät mieluusti myös tyylikkäänä käsilaukkuna vaippaiän jälkeen!

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:100% polyester
Tuotteen mitat:34x17x34 cm

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.