EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Green Neckline Bag

Tuotenumero:061120-
129,95
Osamaksu 7,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Haussa paras hoitolaukku? Kaunis Green Label Neckline -hoitolaukku on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja ulkonäköä. Se toimii täysiverisenä hoitolaukkuna lapsen ollessa vaippaikäinen, mutta sen jälkeenkin se jatkaa käytössä tyylikkäänä käsilaukkuna. Laukku kätkee hienon ulkokuorensa sisään kaikki ominaisuudet ja varusteet mitä kunnon hoitolaukulta vaaditaan: paljon säilytystilaa, kiinnityskoukut vaunuihin, eristetty tuttipullotermos, erillinen hoitoalusta, vedenpitävä tasku, irrotettava osio ruokapurkeille jne.

Lässig Green Label sarjan ylelliset tuotteet on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Siksi ne ovatkin täydellinen asuste tyyli- ja ympäristötietoiselle vanhemmalle!

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:Kierrätetty polyester
Tuotteen mitat:43x14x43 cm
Tuotteen paino:1,5 kg

Videot

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.