EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Green Neckline Bag, Black

Tuotenumero:061120-101
129,95
Osamaksu 7,00 € / kk

Tuotekuvaus

Haussa paras hoitolaukku? Kaunis Green Label Neckline -hoitolaukku on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja ulkonäköä. Se toimii täysiverisenä hoitolaukkuna lapsen ollessa vaippaikäinen, mutta sen jälkeenkin se jatkaa käytössä tyylikkäänä käsilaukkuna. Laukku kätkee hienon ulkokuorensa sisään kaikki ominaisuudet ja varusteet mitä kunnon hoitolaukulta vaaditaan: paljon säilytystilaa, kiinnityskoukut vaunuihin, eristetty tuttipullotermos, erillinen hoitoalusta, vedenpitävä tasku, irrotettava osio ruokapurkeille jne.

Lässig Green Label sarjan ylelliset tuotteet on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Siksi ne ovatkin täydellinen asuste tyyli- ja ympäristötietoiselle vanhemmalle!

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:Kierrätetty polyester
Tuotteen mitat:43x14x43 cm
Tuotteen paino:1,5 kg

Videot

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.