EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Glam Signature Bag, Aqua

Tuotenumero:061143-502
79,95 €47,97
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 31,98 €

Tuotekuvaus

Palkitun Lässig Green Neckline Bag-hoitolaukun pikkusisko! Signature Bag - hoitolaukussa on sama ihastuttava ja käytännöllinen muotoilu, mutta pienemmässä koossa. Tämä laukku on siis näppärä vaihtoehto silloin, kun et tarvitse niin paljon tarvikkeita mukaasi. Lässig Signature Bag hoitolaukku on suunniteltu siten, että voit ostaa siihen tarvittaessa lisävarustesetin, joka sisältää hoitoalustan, tuttipullotermoksen sekä vaunukoukut. Laukun sisällä on lukuisia taskuja, joihin on helppo järjestää hoitotarvikkeita. Lässig Signature Bag on erinomainen laukku myös vauva-iän jälkeen, sillä se näyttää ihan tavalliselta käsilaukulta.

Verkkokauppa saatavuus: 4

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:100% polyester
Tuotteen mitat:35x13x44 cm
Tuotteen paino:0,66 kg

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.