EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Glam Rosie Bag

Tuotenumero:061144-
129,95
Osamaksu 7,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Lässig Glam Rosie Bag on naisellinen ja hienostunut hoitolaukku, jossa iso pääosio sekä useita taskuja. Hoitolaukun mukana tulee vedenpitävä hoitoalusta ja eristetty tuttipullotermos. Laukun sisällä on vetoketjulla varustetun taskun lisäksi useita muita taskuja, esimerkiksi vauvanruokapurkeille sekä kännykälle omansa.

Glam Rosie-hoitolaukkuun kuuluvat mukaan vaunukiinnikkeet sekä erillinen, säädettävä olkahihna jonka avulla laukkua voi käyttää joko reppuna tai olkalaukkuna. Hoitolaukun laadukas pintamateriaali kestää käyttöä, ja yksityiskohdat, kuten värilliset vetoketjut, luovat tyylikkään yleisilmeen. Tätä kaunista laukkua käyttää ilolla myös olkalukkuna tai reppuna myöhemmin!

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:100% polyester
Tuotteen mitat:40x19x30 cm
Tuotteen paino:1 kg

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.