EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Glam Goldie Backpack, Anthracite

Tuotenumero:061145-691
129,95
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Lässig Goldie Backpack on erittäin tyylikäs reppumallinen hoitolaukku, joka on todellinen monisuoriutuja lapsiperheen arjessa! Goldie Backpack-hoitoreppu on suunniteltu siten, että se mukautuu kaikkiin perhe-elämän tilanteisiin mutkattomasti, tarjoten runsaasti tyyliä ja tilaa tarvikkeille joita mukana tarvitaan. Voit käyttää Goldie Backpack:iä reppuna, tai kantaa sitä käsilaukun tavoin kantokahvoista. Mukana tulee myös pitkä kantohihna, jonka avulla laukkua voi kantaa olkalaukun tavoin. Vaunukoukkujen avulla saat laukun myös näppärästi ripustettua vaunujen työntöaisaan.

Tässä laadukkaassa repussa kaikki yksityiskohdat sointuvat kauniisti yhteen, ja korkealuokkaiset materiaalit luovat viimeistellyn ilmeen. Lässig Glam Goldie Backpack on varustettu tilavalla pääosiolla, jossa tuettu yläosa jonka avulla laukku pysyy hyvin auki kun kaivat sieltä tarvikkeita. Mukana tulee erillinen hoitoalusta, kosteuspyyhetasku sekä tuttipullotermos, lisäksi laukun sisällä on myös erikseen paikat puhelimelle ja avainrengas avaimille.

Verkkokauppa saatavuus: 19

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Tuotteen mitat:30x17x36 cm
Tuotteen paino:1,2 kg

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.