EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Buggy Bum Bag

Tuotenumero:061128-
49,95
Osamaksu 5,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Lässigin Buggy Bum Bag-vyölaukkua voi kantaa vyötäröllä, olan yli, tai sen voi ripustaa vaunujen työntöaisaan vaunulaukuksi. Kätevä koko pitää tärkeimmät tavarat, kuten puhelimen ja lompakon, aina käden ulottuvilla. Lässig Buggy Bum Bag-laukut valmistetaan kierrätysmateriaaleista.

Lässig Buggy Bum Bag on suuniteltu erityisesti aktiivisille vanhemmille, jotka kantavat paljon lapsiaan. Laukun malli on sellainen että sitä voi käyttää vyölaukun tavoin vyötäröllä, tai olkalaukkuna jolloin sen voi kääntää helposti lantiolle tai selän puolelle kun lapsi on sylissä. Bum Bag on varustettu säädettävällä kantohihnalla, jossa on myös muovinen avaussolki. Vaunukoukut sisältyvät.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:100% Polyester
Tuotteen mitat:36x13x19cm

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.