EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Adventure Backpack

Tuotenumero:061147-
119,95 €83,96
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 35,99 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Lässig Adventure Backpack on hoitoreppu, jossa lukuisia taskuja ja lokeroita vauvan tarvikkeille. Tämän Green Label-sarjaan kuuluvan hoitorepun ulkomateriaali on 100% kierrätetyistä muovipulloista valmistettua polyesteria. Sen mattapintainen ulkopinta viimeistelee rennon ekohenkisen ulkoasun.

Lässig Adventure Backpack toimii täydellisesti hoitolaukkuna, sillä siinä on lukuisia lokeroita niin repun sisä- kuin ulkopuolellakin. Laukun mukana tulee vettähylkivä hoitoalusta, vaunukoukut, eristetty pullotermos, sekä irrotettava osio vauvanruokapurkeille. Vedenpitävään taskuun voi sujauttaa esimerkiksi käytetyt kosteuspyyhkeet. Vanhemmille käyttömukavuutta tarjoavat erillinen kännykkätasku, sekä avainrengas.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:100% polyester
Tuotteen mitat:34x14x42 cm

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.