EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Hoitolaukku Sport, Lounge Navy

Tuotenumero:001491-1648
109,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tilava ja tyylikäs hoitolaukku, jossa on vakiona hoitoalusta, taskut, lokerot ja kiinnitys vaunun aisaan. Emmaljungan hoitolaukussa kuljetat kaiken, mitä katastrofin estämiseen voi tarvita.. paidan, pöksyt, vaipat, harson, pyyhkeen, kosteuspyyhkeet, tutin, pullon, juoman, lelun, rasvan, sukat, pipon, lapaset, villatakin, pussirullan (likaiset vaipat ja pyykit)..Päivitä hoitolaukun sisältö jokaisen reissun jälkeen, niin se on jatkuvasti lähtökunnossa! Emmaljungan hoitolaukku sopii niin äidin kuin isän tai vaikka vaarin tyyliin. Runsas värivalikoima Emmaljunga-kuoseja.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Pesuohjeet:Hand wash only
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:40x15x33 cm

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.