EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Priam Hoitolaukku, Mountain Blue

Tuotenumero:015550-20201
194,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Pre Order

Tuotekuvaus

Viimeistele Cybex Priam-lastenvaunusi yhteensopivalla Priam-hoitolaukulla.

Tilavan hoitolaukun saat näppärästi runkoon kiinni ja kaikki tarvittavat välineet vauvan hoitoon löytyvät käden ulottuviltasi. Hoitolaukussa on irrotettava, lämpöeristetty pulloteline, vaihtoalusta, ja erillinen lokero märille vaatteille tai harsoille, jolloin ne eivät kostuta muita tavaroita laukussa. Kaiken lisäksi hoitolaukku on varusteltu monilla eri taskuilla.

Ominaisuudet:

• Sävy sävyyn Priam rattaidesi kanssa

• Kauniit keinonahkaiset yksityiskohdat

• Mukana tulee irrotettava olkahihna, termospulloteline ja vaipanvaihtoalusta

• Kaksi sisätaskua päälokeron lisäksi: tarralla suljettava tasku sekä pinnoitettu, vetoketjullinen tasku märille esineille

• Ulkopuolella kaksi avointa taskua hoitolaukun päädyissä ja yksi vetoketjullinen tasku taustapuolella

Hoitolaukkuja tulee samoissa sävyissä kuin Priam-ratasistuin ja Lux-vaunukoppa, jolloin voit ihanasti viimeistellä Cybex Priam Platinum lastenvaunusi tyylin.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.