EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo XL-hoitolaukku, Black

Tuotenumero:016511-1902
155,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo XL-hoitolaukku on luotu sinulle, joka tarvitset kaiken mahdollisen ekstrasäilytystilan. XL-hoitolaukun avulla saat lisättyä 12kg / 30 litraa säilytystilaa lastenrattaisiisi.

Helppokäyttöinen hoitolaukku on jokaiselle vanhemmalle tärkeä apuväline: XL-hoitolaukun saat todella näppärästi ja nopeasti kiinni rattaisiin ja irti niistä, eikä jalkasi osu siihen kävellessäsi. Mukavien kantokahvojen avulla saat kätevästi kannettua laukkua kädessä tarpeen mukaan.

Ominaisuudet:

• Jopa 12 kg / 30 litraa lisää tilaa

• Sivuissa kiinnikelenkit helppoa kiinnitystä varten

• Etupuolella kätevä tasku, nopeasti kätesi ulottuvilla

• Sisällä erillinen, vetoketjulla suljettava tasku

• Kiinni-ommeltu avainlenkki sisällä

• Eristetty ulkokuori

• Helppo puhdistus kostealla rätillä

• Magneettiset napit

• Mukavat kantokahvat

Soveltuvuus:

Bugaboo Fox – et tarvitse adaptereita

Bugaboo Cameleon 3 Plus – käytä samaa adapteria kuin Bugaboo sisaruslaudassa

Bugaboo Buffalo – käytä sopivaa adapteria

Huom! Bugaboo XL-laukku soveltuu käyttöön, kun lastenrattaissa on käytössä ratasistuin.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo
Tuotteen painoraja:12kg