EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Hoitolaukku, Stone melange

Tuotenumero:016512-1935
139,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo hoitolaukku on täydellinen lisävaruste vanhemmille, jotka haluavat käytännöllisen ratkaisun vauvantarvikkeille. Tämä hoitolaukku kiinnittyy turvallisesti Bugaboo -lastenrattaisiisi ja voit irrottaa sen nopeasti tarvittaessa.

Hoitolaukussa on paljon käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten kätevät taskut sisällä, jolloin vauvatarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä. Tyylikäs design sopii täydellisesti Bugaboo -rattaidesi kanssa.

Hoitolaukun ominaisuudet:

• Valmiit lenkit työntöaisaan kiinnittämiseen

• Päälokeron saa leveästi auki

• 4 sisätaskua, pullotasku, ja 4 ulkotaskua järjestyksen pitämiseen

• Lämpöeristetty pulloteline

• Yhteensopiva vaihtoalusta mukana

• Nahkajäljitelmä kahvat ja säädettävä olkahihna

• Sisävuori helposti puhdistettava

• Koko: 49 (P) x 12 (L) x 35 (K) cm

• Pyyhi puhtaaksi kostealla rätillä

Sisällä yksi iso päälokero, kaksi pienempää sivutaskua, yksi vetoketjullinen tasku, ja yksi tasku pullolle. Ulkopuolella kaksi taskua lipan alla ja toisella puolella kaksi vetoketjullista taskua.

Hihnoissa valmiit lenkit lastenrattaiden aisaan laitettaviksi ja pituussäädettävä kantohihna sekä pienemmät kahvat.

Mukana tulee erityiset kiinnityslenkit Bugaboo Cameleon rattaisiin – näitä kiinnityslenkkejä ei tarvita muiden Bugaboo -rattaiden kanssa.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo