EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Reflective spray

Tuotenumero:039100-
19,90 €17,91
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 1,99 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Albedo 100 Invisible Bright on suihkutettava spray, jota voi käyttää erilaisille tekstiileille, jolloin se muodostaa valoa heijastavan pinnan pimeässä. Voit suihkuttaa sillä esimerkiksi lastenvaunut tai ulkoiluvaatteet. Täysin näkymätön päivänvalossa. Voit tehdä sapluunojen avulla vaikka hauskoja kuvioita vaunuihin!

Invisible Bright toimii parhaiten luonnollisille tekstiileille ja pinnoille jotka ovat kuten fleece, puuvilla tai villa. Suihkeen teho voi olla rajallinen kiiltävissä synteettisissä materiaaleissa. (Älä käytä nahka- tai mokkanahkatuotteisiin.)

Spray katoaa kun testiilin pesee, eikä se vaikuta tekstiilin pintaan tai väriin. Spray kestää noin viikon käsittelyn jälkeen, riippuen siitä kuinka usein ja paljon tekstiiliä käytetään.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu