EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Heijastinrusetti Iso

Tuotenumero:157100-
26,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Reflexrosetten eli heijastinrusetti, on ruotsalaisten yrittäjien Angelican ja Carolinen suunnittelema rusetinmuotoinen heijastava asuste. Tuote on CE-merkitty, joten se täyttää kaikki heijastimille asetetut vaatimukset.

Sievää heijastinrusettia on saatavana kahta eri kokoa; iso ja pieni. Iso sopii erinomaisesti lastenvaunuihin, reppuun ym., kun taas pieni koko istuu paremmin käsilaukkuun tai vaatteen vetoketjuun kiinnitettäväksi.

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:9x14 cm