EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Kuomuverho jersey - Sininen

Tuotenumero:0983172-01
24,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Hempeät Emma Kuomuverhot Jersey-kankaalla suojaavat lastasi tuulelta ja tuiskeelta. Kuomuverhot tulevat nyt kauniissa pastellin sävyissä, joista voit valita rattaisiin, vaunuihin, tai turvakaukaloon sopivan värin. Universaalin mitoituksen ansioista vaunuverhot sopivat yleisesti kaikkiin aurinkokuomuihin.

Vaunuverhot ovat tehty 100% puuvillasta ja varusteltu 5 lenksulla yläreunassa sekä alakulmissa olevilla nauhoilla. Näiden avulla saat muokattua ja siirreltyä vaunuverhoa niin, että se suojaa lasta parhaiten.

Ominaisuudet:

• Universaali koko – sopii yleisesti kaikkiin rattaisiin ja vaunuihin

• 100% puuvillasta tehtyä Jersey-kangasta

• Suojaa lasta auringon paisteelta, tuulelta, pölyltä, ja melulta

• Voidaan käyttää monipuolisesti kaikenlaisissa aurinkokuomuissa

• 5 muovilenkkiä sekä sitomisnauhat kiinnitykseen

• Helposti siirreltävissä muovilenkeillä ja nauhoilla

• Voidaan sitoa ylös nauhojen avulla

• Valitse pastellisävyistä: vaaleanvihreä, vaaleansininen, vaaleankeltainen, vaaleanpunainen tai valkoinen (valkoisessa kettu-koriste)

• Pesuohjeet: konepesu 30-asteessa, ei rumpukuivausta

Vaunuverhoa voi käyttää todella monella tapaa:

1. Peittämään koko kuomun

2. Aurinkovarjona: Sido nauhat ylös työntöaisaan, jolloin kuomuverho nousee ja peittää vaunukopan jalkaosan

3. Sivusuojana: Siirrä muovilenkit kuomun sivuun ja sido nauhat työntöaisan saman sivun puolelle

4. Turvakaukalossa, rattaissa, tai vaunukopan kanssa

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.