EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Kuomuverho, Harmaa Elefantti

Tuotenumero:098317-17100
18,90
Osamaksu 4,00 € / kk
1.0 (1Arviot)
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Kuomuverho on helppokäyttöinen suoja vaunun kuomun aukkoon. Se on helppo kiinnittää muovilenkkien avulla kuomun reunaan. Sopii niin vaunuihin kuin rattaisiin, ja tarranauhojen avulla vaunuverhon saa rullattua ylös jos tarvitaan vain osittainen suoja. Vaunuverho suojaa vaunuissa nukkuvaa lasta tuulelta, auringolta ja melulta.

Emma Kuomuverho on helppokäyttöinen suoja vaunujen tai rattaiden kuomun jättämään aukkoon. Tarranauhojen avulla vaunuverhoa saa rullattua ylös, jos vain osittainen suoja on tarpeen. Vaunuverho suojaa nukkuvaa lasta tuulelta, auringolta ja melulta. Saatavilla useita kauniita kuoseja!

Saatavuus: 44

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma

Arviot (1)

Keskimääräinen arvostelu:
 Huono
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Sunday 28 November 2021

VAARALLINEN TUOTE En voi missään nimessä suositella kenellekkään tätä vaunuverhoa. Verho ostettu pari vuotta sitten mutta aina käytetty asianmukaisesti ilman riuhtomista tms, ja kuitenkin irtosi metallinen rengas johon muovirinkulat tulee kiinni. Rengas tippui vaunuihin missä vauvani nukkui, ja oli tuurista kiinni että huomasin asian ja ehdin poimia renkaan pois, ennen kuin vauvani heräsi ja olisi voinut löytää renkaan ja laittaa sen suuhun, jolloin tukehtumisen vaara olisi ollut suuri. Haluan nyt varoittaa tästä muita. Sain vain pahoittelut asiasta, mutta rahoja ei takaisin kun kuittia ei tietenkään enää ole vaikka tuotteessa onkin lastentarvike oy-logo joka todistaa sen olevan ostettu täältä.

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.