EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Aurinkovarjo UV50+ - Musta

Tuotenumero:098324-02
24,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma aurinkovarjo on täydellinen lisävaruste rattaisiin kuin rattaisiin kesän aurinkoisille päiville. Aurinkovarjo suojaa pikkuisesi herkkää ihoa auringolta ja antaa helpotusta kuumaan oloon varjossa ollessa. Aurinkovarjon saa useimpiin rattaisiin kiinni ja sitä saa säädettyä juuri tarvittavalla tavalla. Emma aurinkovarjo on varusteltu UV50-suojakertoimella, joten se estää suurimman osan UV-säteiden läpipääsyn.

Ominaisuudet:

• Sopii useimpiin rattaisiin

• Helppo muuntaa suojauksen suuntaa ja kohtaa

• Varressa kaksi eri taivutuskohtaa

• Suurikokoinen varjo, halkaisija 64 cm

• UV50-suoja

• Pikakiinnitys: helppo irrottaa ja kiinnittää varjo rattaisiin

• Värivaihtoehdot: musta, harmaa, tai pinkki

Reilunkokoinen aurinkovarjo on helppo kiinnittää vaunuihin tai rattaisiin, ja kahdesta kohtaa taipuvan varren avulla sen voi kääntää aina sopivaan asentoon, suojaamaan lastasi auringonsäteiltä. Pikakiinnityksen avulla aurinkovarjon voi myös tarvittaessa irrottaa nopeasti ja helposti, jättäen asennusklipsin rattaisiin, jolloin voit napata aurinkovarjon mukaasi vaikka rannalle.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.