EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Diono Rattaan aurinkosuoja/hyttysverkko

Tuotenumero:03140312-
19,00 €13,30
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 5,70 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Monipuolinen kesäsuoja lastenrattaisiin tai turvakaukaloon. Toimii sekä aurinkosuojana, että hyönteisverkkona. Päällä oleva kangas estää UV-säteet, ja sivuila oleva verkkokangas varmistaa ilman virtaamisen. Diono aurinkosuojan kevyt rakenne varmistaa sen että suoja menee pieneen tilaan säilytystä ja kuljetusta varten. Tämä yleismallinen hyttysverkko sopii useimpiin lastenrattaisiin sekä turvakaukaloihin.

Saatavuus: 68

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Diono